top of page

MUZIEK UIT DE EIGHTIES TOT HEDEN, DJ RIDGE DRAAIT HET ALLEMAAL VOOR EEN OP-EN-TOP GESLAAGD FEEST

arrow
Intro

JIJ VRAAGT EN IK DRAAI … ALLE MUZIEKSTIJLEN

Als gepassioneerde muziekliefhebber ben ik zelf fan van de jaren ’90 en 2000. Maar dat neemt niet weg dat ik muziek draai van alle tijden en alle stijlen: house, disco, rock, r&b, techno, beat, hiphop … En ook evergreens die in ieders geheugen verankerd zijn en razend populair blijven bij jong en oud.

Alles kan, niets moet. Your wish is my command. Daarom spreek ik graag vooraf even met je af. Je kan me je voorkeur en een playlist van nummers opgeven die zeker niet op de avond mogen ontbreken. Ik ga achter mijn mengpaneel aan het mixen. Tot iedereen van zijn stoel is en op de dansvloer staat. Het mag knallen, laat het swingen! Ik zorg voor uitbundige muziek afgewisseld met rustige en intieme momenten, als je dat wil.

logo dj ridge
Partying
werking
DJ Stand

100 % SFEER EN 100 % PLEZIER

Elke opdracht is voor mij een uitdaging en ik leer voortdurend bij. Hoe dan wel, vraag je je af? Door goed te luisteren naar de wensen van mijn klanten en te observeren.

Ik wil van je feest een topevent maken. En dus toets ik mijn performance voortdurend af aan de reactie van het publiek. Valt mijn presentatie in de smaak? Spreekt de muziek aan? Is er interactie met de mensen? Worden er verzoeknummers gevraagd? Ik ben flexibel en pas me aan het publiek en de gelegenheid aan. Want ik ga altijd voor de volle 100 %: de opperste voldoening voor mezelf en een onvergetelijk feest voor jou en je gasten.

Ridge ft Moelanz @ Carré te Willebroek

GEKEND VAN

Carré Main Room te Willebroek

Techno Event in Carré te Willebroek